Kerstmenu 2018

Voorgerechten / tussengerechten

  • Crèmesoep van Gegrilde zoete aardappel (vegetarisch)
  • Wildbouillon met een garnituur van profiterolles en cranberry
  • Oma’s goed gevulde groentesoep
  • Poke Bowl met sushi rijst tonijn en zalm
  • Carpaccio met pesto en pijnboompitten besprenkeld
    met Parmezaanse kaas
  • Gerookte Zalm Blini’s met crème fraîche
  • Pastrami van Wild met een wortel en cranberrymarmelade
  • Proeverij van geitenkaas (vegetarisch)

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas met garnituur van ui, spek, paprika en champignons
  • Varkensfilet-schnitzel met garnituur van ui, spek, paprika en champignons
  • Gebakken Kabeljauwfilet op een bedje van groenten van courgette en wortel
  • Gebakken Zalmfilet geserveerd onder een kruidenhoed met een gerookte wortelpuree
  • Groenten Lasagne met pommidori saus en gefrituurde Salie ( vegetarisch)
  • Gekonfijte eendenpoot met een Hoisinsaus en Noodles
  • Herten Biefstuk met een vanille-Port saus op een tumble van puree en rode kool
  • Wildzwijn
    geserveerd op een pompoenpuree besprenkeld met een rode wijnsaus

Nagerechten

  • Warm huisgemaakt appeltaartje geserveerd met een bolletje suikerbroodijs
  • Tiramisu met witte port en cranberries
  • Panna Cotta van Yoghurt, amandelcrème en gepocheerde peer geserveerd met een bolletje yoghurtijs
  • Brownie Mascarpone geserveerd met een bolletje cassis ijs
  • Chocolademousse met Amarena-kersen en wit chocolade ijs.
  • Geflambeerd ijs met warme kersen.