KERSTMENU 2019

Voorgerechten

Papadum
met tonijn, sojasaus en pluksla

Runder Carpaccio
met pesto, pijnboompitten,Parmazaanse kaas

Wildterrine

Terrine van Wild met zoetzure oesterzwam en cranberry’s

Oma’s groentesoep

goed gevulde groentensoep

Romige Pompoensoep

gevuld met gamba’s uit de wok

Vegetarische Tartelette

Warme tartelette met hete bliksem van aardpeer daarop spinazie,
shiitakes en zoetzure oesterzwam


Hoofdgerechten

Surf en Turf
gebakken biefstuk met een gamba spies en rode wijn saus

Varkensfilet-schnitzel
Schnitzel met garnituur van ui, paprika, spek en champignons

Wildzwijn sukade
gestoofde sukade met pompoenpuree en boerenjongens

Varkenshaas op oosterse wijze
varkenshaas met koriaanse basilicum, chili en geroosterde cocos

Vegetarische Lasagne
Lasagne met groenten, zoete aardappel, mozzarella
en geroosterde koriander wortel

Snoek baars
gebakken snoekbaarsfilet met gerookte palingsaus en krokant spek

Gebakken Zalmfilet
gebakken Zalm met knoflookgamba’s in vissaus en kruidenolie


Nagerechten

Irish Koffieschuim
chocolade traan met Irish koffieschuim en een bol caramelzeezoutijs

Warm Appeltaartje
Appel gebakken in korstdeeg met kaneelijs

Whisky on the Rocks
Parfait van whisky en karamel met geslagen room

Lava Taartje
Warm chocolade taartje met geflambeerde kersen en Vanille-ijs


Drie gangen menu voor € 37,50 p.p